Kuinka aloittaa ja hallita talouttasi

Ensimmäiset asiat ensin. Sinun on kohdattava perusasiat. Kun olet saanut vankan käsityksen siitä, miten raha toimii ja kuinka pankkisaldosi toimii, voit alkaa tehdä suuria muutoksia. Ja nämä ovat muutoksia, joilla on valtava vaikutus taloudelliseen tulevaisuuteesi. Niillä on myös valtava vaikutus siihen, kuinka paljon kulutat, kuinka paljon ansaitset ja kuinka paljon sinulla on jäljellä kuun lopussa. Joten aloitetaan. – Kaivaminen syvemmälle – Mitä on raha? Mitä rahalla ostetaan? – Ero likvidien ja sijoitussäästötilien välillä – Luottopisteiden merkitys – Mikä on budjetti? – Kuinka aloittaa ja hallita talouttasi, jotta voit kuluttaa vähemmän ja säästää enemmän.

Pika määritelmä mitä on raha?

Ennen kuin voit todella ymmärtää rahaa, sinun on ensin ymmärrettävä, mitä se on. Ja mitä se on, miten se toimii – mitä se todellisuudessa on. Raha on asia, joka edustaa kykyäsi vaihtaa asioita. Se on asia, joka antaa sinulle mahdollisuuden ostaa tavaroita ja palveluita, ja se puolestaan ​​saa maailman pyörimään.

Miksi rahalla on väliä?

Nyt kun tiedät mitä raha on ja miten se toimii, sinun on ymmärrettävä, miksi sillä on merkitystä. Koska jos et ymmärrä sen tärkeyttä, saatat menettää suuren osan siitä tietämättäsi. Ja olkaamme rehellisiä, jos olet meidän kaltainen, se olisi todella ikävää. Kun ei ymmärrä rahan voimaa, on helppo jättää se huomiotta. Olet niin kiireinen työhön, jokapäiväiseen elämään ja muihin sitoumuksiin, ettet ehdi tekemään harkittuja päätöksiä kulustasi. Vaikka tekisit niin, on helppo joutua väkijoukon mukana.