5 helppoa askelta, jotka sinun on suoritettava nyt parantaaksesi henkilökohtaisia ​​taloustaitojasi

Lisäämällä tietämystäsi, omaksumalla paremman lähestymistavan rahojesi käsittelyyn ja luomalla parempia tapoja olet hyvällä tiellä kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Nämä vinkit auttavat sinua ottamaan ensimmäisen askeleen kohti henkilökohtaista taloustietojesi ja -taitosi parantamista.
Nyt kun tiedät perusasiat, on aika alkaa soveltaa niitä käytännössä. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin minihenkilökohtainen rahoitussuunnitelma? Nämä viisi vaihetta auttavat sinua pääsemään alkuun. Ne auttavat sinua myös määrittämään erityisiä tavoitteita, joita haluat saavuttaa, sekä tarjoavat sinulle hyödyllisen kehyksen edistymisen seuraamiseen. – Mitä on raha? – Ero likvidien ja sijoitussäästötilien välillä – Luottopisteiden merkitys – Mikä on budjetti? – Kuinka aloittaa ja hallita talouttasi, jotta voit kuluttaa vähemmän ja säästää enemmän.

Ole tietoinen huijauksista ja muista ei-luotettavista yrityksistä

Verkossa on paljon taloudellisia resursseja, jotka voivat auttaa sinua rahoissasi, mutta siellä on myös paljon huijauksia. On tärkeää tehdä tutkimusta ennen rahoituspalveluntarjoajan valitsemista varmistaaksesi, että valitset luottamuksen arvoisen. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tiedettävä, on, että säästötilejä on kahta päätyyppiä: Tavalliset säästötilit: Näillä säilytät säännöllisiä säästöjäsi. Näillä ansaitset korkoa ja voit säästää rahaa säännöllisesti. Sijoitustilit: Näillä säilytät sijoitusrahasi. Nämä ansaitsevat sinulle hieman korkoa ja antavat sinun hyötyä sijoituksesi korkeammista tuotoista. Muista tehdä tutkimus ennen kuin valitset palveluntarjoajan. Etsi arvosteluja muilta samaa palveluntarjoajaa käyttäviltä ihmisiltä ja varmista, että heillä on ollut hyvä kokemus yrityksestä. Toinen tärkeä asia on tietää, että huijauksia on paljon. Varmista, että valitset palveluntarjoajan, jolla on hyvä maine, jolla on paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa ja joka on allekirjoittanut sopimukset Yhdysvaltain hallituksen kanssa.”